Contact

Sleutelhanger “Paddenstoel”

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een rode paddenstoel met witte stippen, is dat geen prachtexemplaar? Dit kleine gelukssymbool hangt nu iedere dag aan de sleutelhanger om voor geluk te zorgen en om aandacht voor de prachtige vormgeving te vragen. Een perfect cadeau-idee voor vrienden en kennissen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ze staan in het bos en kinderen worden gewaarschuwd om ze niet te plukken, omdat ze giftig zijn. Dat vinden veel kinderen helemaal niet leuk. Het liefst willen ze de mooie paddenstoel met zijn witte stam en rode hoed met witte stippen mee naar huis nemen. De vliegenzwam paddenstoel ziet er namelijk net zo uit als in veel verhaaltjes waarin ze als huisvesting voor kabouters dienen. Bovendien schijnen deze paddenstoelen geluk te brengen. Deze sleutelhanger is een ware uitkomst voor de liefhebbers van de beroemde paddenstoel. De witte stippen op de rode hoed zijn overigens sowieso een echte blikvanger en zeer gewild. Vandaag de dag zijn stippen namelijk weer in de mode en vind je ze overal terug, in de mode, in accessoires en tal van andere artikelen.

Deze sleutelhanger is bovendien een geluksbrenger! Het klavertje vier hangt er namelijk niet voor niets en is vergezeld van een fraai sterretje. De trendy stippen staan niet alleen op de paddenstoel, maar ook op het groene strikje aan de bovenkant. Met al het geluk aan je zijde is het natuurlijk wel de bedoeling dat je blijft lachen. Dat staat dan ook op de buitenkant van de grote ring vermeld: „Good luck & keep smiling“. Een passend kerscadeautje of als cadeau-idee bij een andere gelegenheid.

Productdetails

  • Geëmailleerd, gegoten zink
  • Diameter: 5 cm
  • Lengte totaal: 11 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-30T15:54:53+00:00