Contact

Sleutelhanger met onderbroek voor noodgevallen

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Je kan maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Want laten we eerlijk zijn: een onderbroek voor noodgevallen redt mannen en vrouwen dagelijks uit onaangename situaties. Met deze noodonderbroek aan een sleutelhanger ben je altijd voorbereid op een onderbroek-noodgeval. Dit cadeau zal zeker je dag nog eens redden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is niet iets waarvoor je je hoeft te schamen. Als we eerlijk zouden zijn, zou iedereen toegeven wel eens in een situatie beland te zijn waar schoon ondergoed dringend nodig was. Op zulke momenten had je daadwerkelijk alles gedaan voor een onderbroek. Misschien ben je ooit na een avond op stap niet in je eigen bed beland? Of zat je door een staking van het personeel een nacht lang vast op het vliegveld? Of ben je er 's ochtends in alle haast achter gekomen dat je de was al twee weken niet meer gedaan hebt? Je kunt je voorstellen dat in deze situaties een schone onderbroek (we zullen hier niet over de vieze details beginnen) soms bijna van levensbelang was. Hoe handig was het dan geweest als je een nood-onderbroek aan je sleutelbos had gehad. En wij zullen een geheim verraden: deze bestaat!

Natuurlijk bestaat er een versie voor mannen en vrouwen. Het ondergoed is goed opgeborgen in een makkelijk – en nog belangrijker: snel(!) - te openen capsule. Omdat je je sleutels meestal overal mee naar toe neemt en altijd bij de hand hebt, heb je vanaf nu ook altijd schoon ondergoed bij je. Als er dan weer eens een noodgeval ontstaat, ben je deze gadget meer dan dankbaar. Een handig verjaardagscadeau voor een vriend die niet zelden vergeet zijn kleren te wassen. Of voor die collega, die vaak op zakenreis moet. Nooit meer gebrek aan ondergoed!

Productdetails

  • Voor vrouwen of voor mannen
  • Papier-onderbroek in unisize
  • In „Emergency“-capsule
  • Met sleutelhangerring
  • Afmeting: 14,5 x 10 x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-05-09T03:14:21+00:00