Contact

Sleutelhanger “Kikkerkoning”

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De sleutelhanger “kikkerkoning” is met de echte Swarovski kristallen en een verguldde bol een chique accessoire. De grappige kikker zorgt voor een humoristische touch. Een origineel en exclusief cadeau voor vrienden die het verdienen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met één handgreep vind je meteen je sleutels terug. De bol met de kikker en zijn kroontje, die voel je natuurlijk meteen als je met je hand in je tas beweegt. Dat is uiteraard zeer praktisch, maar deze sleutelhanger “Kikkerkoning” is vooral ook gemaakt om zich buiten de tas te laten zien. De kikkerkoning is afkomstig uit het beroemde sprookje van de Gebroeders Grimm, dat eigenlijk 'De kikkerkoning of de IJzeren Hendrik” heette. Dat is natuurlijk al een mooi verhaal wat je kunt vertellen als iemand vraagt waar deze grappige kikkerkoning vandaan komt. Daarnaast is de verguldde vol met de echte Swarovski kristallen een genot voor het oog. De blik in de ogen van deze kikkerkoning laat menigeen smelten, want de blijheid en vreugde straalt er vanaf. Er zullen vast en zeker meisjes zijn die vragen of ze de kikkerkoning een kusje mogen geven, want je weet maar nooit, misschien verandert hij wel in een prins! Dat is namelijk precies wat er in het sprookje gebeurt als een prinses de kikker kust!

Deze originele sleutelhanger is 4,5 cm en kan gezien worden als een origineel sieraad voor dagelijks gebruik. Heb je altijd je bos met sleutels bij de hand, dan heb je ook altijd een lachend gezicht erbij en dat gun je toch iedereen. Een passend geschenk voor een goede vriend of vriendin.

Productdetails

  • Met hoogwaardige Swarovski kristallen
  • Materiaal: gegoten zink, bol verguld
  • Afmeting: 4,5 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:40:38+00:00