Contact

Sleutelhanger engel op bol

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Hij brengt geluk, hij past bij de kerstdagen en hij is bijzonder origineel. Deze sleutelhanger met een engel op een bol is een passend cadeau-idee als symbool voor goede vriendschap! De echte Swarovski kristallen bezorgen het geschenk nog een waardevolle, elegante touch.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een beschermengeltje kan iedereen wel gebruiken. Deze prachtige sleutelhanger met een lachend engeltje op een elegant vormgegeven bol met echte Swarovski kristallen symboliseert niet alleen de bescherming, maar staat ook voor geluk en vrede. Door gouden kleur bezorgt de originele sleutelhanger bovendien een liefde- en waardevolle uitstraling.

Dit hemelse cadeau-idee is natuurlijk speciaal weggelegd voor vrienden, kennissen of familieleden die het verdienen en die je graag voor hun vriendschap wil belonen met een vriendelijk, warm gebaar in de vorm van dit engeltje waarvan de ontvangers dagelijks gebruik kunnen maken. Natuurlijk is deze vredige sleutelhanger als kerstcadeau ook een passend geschenk, want wat is kerstmis zonder kerstengel? Daarnaast heeft deze unieke sleutelhanger ook praktische voordelen. Als je in de handtas of jaszak naar de sleutelbos zoekt, dan heb je de sleutels snel gevonden. Immers, de ronde bol én de vorm van het engeltje voel je direct en daarmee is onnodig lang naar de sleutels zoeken een probleem dat tot het verleden behoort. En in de auto geeft het bovendien een veilig gevoel als de autosleutel is verbonden met een vredig engeltje dat het beste met de eigenaar van de sleutels voor heeft. Met de sleutelhanger met de engel op de bol is een veilig gevoel gegarandeerd!

Productdetails

  • Met hoogwaardige Swarovski kristallen
  • Materiaal: gegoten tin
  • Afmeting: 78 cm
  • Een product van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T08:00:38+00:00