Contact

Sla toe – Het bacon T-shirt

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Sissend bacon, opgepast! Hoe heter, hoe beter, hoe knapperiger de bacon. Door het 3D effect lijken de reepjes bacon op dit T-shirt echt te sudderen en durf je er niet dicht bij in de buurt te komen, want het kan wel eens spatten! Een fraai kerstcadeau voor hem of haar.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sissend bacon in een koekenpan of op een grillplaat, wie kent het niet! Vooral de Engelsen weten hier wel raad mee, want Bacon & Egss is een populair gerecht bij de Britten. Maar ook hier in het land liggen dagelijks plakken bacon te sissen. Door de geniale fotokwaliteit van de print is het nauwelijks te geloven hoe realistisch de stukjes vlees eruit zien. Door het driedimensionale effect lijkt de bacon zelfs te bewegen en dreigen de stukjes van het shirt te vallen!

Dit bijzondere bacon T-shirt is natuurlijk ideaal om tijdens een barbecue avond te dragen of in de keuken bij het bereiden van de maaltijd. Maar ook in de vrije-tijd of zelf naar het werk is het shirt een prima kledingstuk om aan te trekken, ook al zal bij sommige mensen in de omgeving het water in de mond lopen als ze de sissende reepjes vlees zien liggen.

Het shirt met een culinair tintje is door de perfecte afwerking van een hoge kwaliteit. Ook het gebruik van 100% zuiver katoen als materiaal speelt bij die kwaliteit een belangrijke rol. Bovendien is het T-shirt voorgewassen, waardoor het niet krimpt en de sensationele print niet aan kwaliteit inboet.

Productdetails

  • In S, M, L, of XL
  • Voorgewassen – krimpt niet
  • 100% katoen
  • Materiaal: 100% katoen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:30:05+00:00