Contact

Sjaaltjeshouder "Kleine zwarte jurk"

€ 24,90
Incl. btw
- +
Het is werkelijk een genot voor het oog, om al je mooie sjaals en doekjes bij elkaar te zien. Met deze handige houder kun je dat nu makkelijk doen, zonder dat je daar veel ruimte voor hoeft te hebben. Hang hem in je kast, of aan een spijker aan de muur. Een super leuk cadeau idee voor iedereen die van sjaaltjes houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heerlijk toch, al die sjaaltjes! Niet alleen om je warm te houden, maar ook omdat het super leuk is bij je outfit. Of het nu in de zomer heel warm is, of in de winter heel koud, altijd is er wel een geschikt sjaaltje. En als je eenmaal de smaak te pakken hebt, komen er in de loop van de tijd ook steeds meer sjaaltjes bij. En het enige probleem is, dat je niet meer zo goed weet waar je ze kunt bewaren. Natuurlijk passen ze wel allemaal in een la, maar dan vergeet je altijd dat je dat ene sjaaltje nog had. Want die lag natuurlijk net helemaal achteraan, te ver weg om nog te kunnen zien.

Met deze handige sjaaltjes houder in de vorm van een kleine zwarte jurk, is dat probleem voor altijd opgelost! Makkelijk stop je 26 sjaals door de gaten, waardoor je ze altijd makkelijk bij de hand hebt. Met een handige haak zodat je hem goed in de kledingkast kunt hangen, maar eigenlijk veels te leuk om niet elke dag te zien, met alle leuke kleuren die helemaal bij jou passen. Gelukkig kun je hem ook gewoon aan een spijker aan de muur hangen. Een super leuk idee voor iedereen die van sjaaltjes houdt. Een mooi cadeautje, nu te koop op Cadeaus.be!

Productdetails

  • Voor 26 doeken en dunne sjaals
  • Afmetingen: ca. 47 x 94 cm
  • Materiaal: polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-09-28T01:52:15+00:00