Contact

Sigarettenautomaat ezel

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een grappig cadeau voor alle rokers, de ezel sigarettenautomaat! Dit wordt het pronkstuk op de salontafel van iedereen die er wel eens graag eentje opsteekt. Duw op de oren van de ezel en er komt een “vers” sigaretje uit zijn achterwerk.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze ezel is allesbehalve koppig, want als je hem aan de oren trekt geeft hij altijd braaf een nieuw sigaretje vrij. Dit hilarische cadeau is perfect voor rokers met een gevoel voor humor, maar is ook ideaal voor incognito rokers, want met deze ezel hoef je nooit pakjes sigaretten te laten rondslingeren. Even subtiel aan de oren trekken en hoplakee!

Dit is natuurlijk ook een super cadeau om te laten zien aan gasten. Vraag aan je gezelschap wie er zin heeft in een rookpauze en presenteer hen vervolgens deze ezel sigarettenautomaat alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Iedereen zal het object en de handeling zo leuk vinden dat er dubbel zoveel rookpauzes genomen worden vanaf nu. Dit cadeau is een catastrofe voor iedereen die wil stoppen met roken, want het maakt het veel te leuk!

Productdetails

Eigenschappen:

  • Capaciteit van 24 sigaretten
  • Afmetingen: 19,1 x 12,7 cm
  • Materiaal: plastic

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:15:30+00:00