Contact

Sierpot met motiverende citaten

Vanaf € 22,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Als planten zelf zouden kunnen winkelen, zouden ze deze deze bloempotjes voor zichzelf kopen! Deze drie grappige varianten drukken met bekende hits van beroemde artiesten precies uit wat planten zelf niet kunnen zeggen. Maar omdat planten niet zelf de juiste variant kunnen kiezen, zal jij dat voor hen moeten doen om dit persoonlijke cadeau aan een plantenliefhebber te geven!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met de juiste bloempot hebben planten en hun bezitters meteen de juiste motivatie om in goede orde met elkaar samen te kunnen leven. Ten eerste zijn deze keramieken sierpotten al een geinig en mooi detail in iedere met planten gevulde ruimte. Daarnaast motivieren ze de plant en hun eigenaars om goed met elkaar om te gaan, waardoor hun band versterkt wordt. Daarom zijn de potten versierd met grappige en toepasselijke citaten uit bekende popliedjes, die de muziekgeschiedenis verandert hebben.

De potten krijg je in drie varianten, waardoor er voor iedere soort plant en iedere soort tuinman een geschikte bloempot te krijgen is. Zo is de knalrode pot met „Help! I need somebody“ geschikt voor de personen die soms een paar dagen vergeten de plantjes water te geven. De coole witte overpot met het citaat „I will survive“ is beter voor iemand die een cactus thuis heeft, omdat deze iets minder aandacht vraagt dan de meeste andere kamperplanten. De sierpot met „Get up, stand up!“ is het meest geschikt voor planten die meer dan één leven lijken te hebben. Degene die door vakantie of vergeetachtigheid even niet aan zijn of haar geliefde planten heeft gedacht, heeft deze groene pot absoluut verdiend!

De potten zijn in ieder geval een uitstekend cadeau voor mensen die van planten houden, maar soms even vergeten deze wat aandacht te geven. De citaten zijn voor hun een handig geheugensteuntje!

Productdetails

  • Witte pot „I will survive“
  • Rode pot „ Help“
  • Groene pot „ Get up, Stand up“
  • Afvoergat in de bodem
  • Hoogte ca. 14 cm, Ø ca. 16 cm 

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T06:06:27+00:00