Contact

Sieradendoosje ballerina met speelklok

€ 69,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dit is een sieradendoosje zoals iedereen het kent uit de film of uit de boeken. Open je het doosje, dan komt de dansende ballerina tevoorschijn. Een prachtig cadeau voor degenen die een voorliefde voor sieraden en juwelen hebben. Dit is een te personaliseren cadeau met naam op de voorkant.

€ 69,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Alleen al de aanblik van het sieradendoosje is sprookjesachtig mooi. De dansende ballerina met de speelklok zorgt voor een betoverende sfeer. Het design met het gestikte patroon en de kleine hartjes laten tijden van vroeger herleven. Klap je het doosje open, dan begint de muziek en doet de ballerina haar eerste danspasjes. Je waant je meteen in een heerlijke sprookjeswereld.

In de deksel bevindt zich een fraaie, ovale spiegel. Dat is handig als het sieradendoosje is geopend en je wilt zien of de oorbellen wel passen. Natuurlijk kun je ook bekijken welke ketting bij de nieuwe trui past. Bovenin bevindt zich een afneembaar deel met meerdere kleine vakjes voor ringen, oorbellen of andere kleine accessoires. Daaronder is ruimte voor grotere accessoires zoals bijvoorbeeld kettingen of armbanden.

Dit originele cadeau valt geheid goed in de smaak bij de liefhebbers van romantische en speelse, decoratieve spulletjes. Natuurlijk zijn ook de verzamelaars van sieraden helemaal in hun element als ze hun verzameling met sieraden in dit bijzondere doosje kunnen opbergen. Als dan ook nog eens hun naam in het hartje op de voorkant staat gegraveerd, dan is dit persoonlijke cadeau gegarandeerd een schot in de roos.

Productdetails

  • Afmetingen: 19,3 x 11,7 cm
  • Let op: geen speciale tekens bij de gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:42:14+00:00