Contact

Shotglaasjes van ijs

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Shotjes moeten altijd koud geserveerd worden, want juist dan smaken ze het allerbeste. De alcohol moet absoluut niet te warm zijn. Het beste kan je ze natuurlijk nog uit echte shotbekers van ijs drinken. In deze glaasjes blijft de alcohol altijd op goede temperatuur, waardoor de smaak het beste is. Met dit cadeau zul je de shotjes vanaf nu altijd serveren zoals het hoort: ijskoud!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb je ooit al wel eens zelf shotglaasjes gemaakt? Waarschijnlijk nog niet, maar je wist waarschijnlijk tot vandaag ook niet dat dit zo makkelijk was. Het maken van shotglaasjes is namelijk niet moeilijk als je er eigenlijk alleen water voor nodig hebt. Alles wat je namelijk nodig hebt voor de eigen productie van de glaasjes is, is de vorm voor de glaasjes. Deze vul je vervolgens met water en kan daarna in het vriesvak gezet worden. Nu alleen nog wachten tot ze daadwerkelijk helemaal bevroren zijn. Als de glaasjes klaar zijn, vul je ze met jouw lievelingsdrank en het feestje kan beginnen!

Dit is in ieder geval een top cadeau voor wilde feestjes, waarbij shotglazen niet mogen missen. Iedereen zal ze nu nog meer genieten. Iedereen weet ook dat shotjes het beste ijskoud gedronken kunnen worden, omdat dan de smaak het meeste tot zijn recht kan komen. Deze glaasjes zullen de alcohol altijd op de perfecte temperatuur houden. Iedere gast kan je nu en ijskoud shotje aanbieden of je geeft juist de vorm voor deze glaasjes aan iemand cadeau. Op geen enkel feest mogen deze glaasjes nu nog ontbreken!

Productdetails

  • Formaat verpakking: 13 x 13 x 7 cm 
  • Formaat glas: hoogte 6 cm, doorsnee 3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:35:57+00:00