Contact

Shocking pen

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Geniet jij er van om je vrienden voor de gek te houden? Dan is de Shocking Pen het ideale cadeau om je hier mee te helpen. Deze Pen heeft namelijk een shockerend leuke verrassing verwerkt in de aan- en uitknop waarmee je jouw vrienden geheid voor de gek zal houden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met alle fopwinkels en fopwebsites wordt het steeds moeilijker om een originele manier te vinden om je vrienden eens goed voor de gek te houden. De shoppers van Cadeaus.be waren zich daar goed van bewust en hebben daarom de Shocking Pen gevonden. Een super normaal uitziende pen met een elektrische verrassing er in.

Want wie de pen aan en uit doet krijgt een niet schadelijke maar wel super verrassende schok die iedereen geheid zal verrassen. Een van de beste dingen aan de Shocking Pen is het feit dat deze er zo normaal uitziet. Aan de buitenkant is op geen enkele manier te zien wat deze pen eigenlijk kan. Maar wie de pen probeert te gebruiken komt er al gauw achter dat er niet alleen maar inkt in deze pen zit en zal een schok ontvangen die niemand aan zal zien komen. Binnen in de pen zitten een paar kleine batterijtjes welke bij de pen inbegrepen zijn. Deze batterijen en het shockerende deel zitten zo goed verstopt dat je jezelf misschien nog wel kan verrassen wanneer je per ongeluk de verkeerde pen pakt.

Een hilarisch cadeau om te geven en om jezelf nog af en toe mee te verrassen. Als je maar goed oplet dat je hem niet geeft aan iemand die altijd op zijn pennen kauwt want dat is een schok waar natuurlijk niemand op zit te wachten.

Productdetails

  • Echt werkende pen met schokfunctie op batterijen (inbegrepen)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T04:51:02+00:00