Contact

Sharky - het zwemmende thee-ei

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Haaien-alarm in je theekopje! O nee, wat is die rode vloeistof in je kopje? Wat doet die haai daar! Een thee-ei in de vorm van een haaienvin? Dat had je zeker niet verwacht! Maar dit originele cadeau maakt het mogelijk. Origineler kan eigenlijk niet, met dit thee-ei in de vorm van een haaienvin jaag je iedereen de stuipen op het lijf.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Alle theedrinkers en avontuurlijk ingestelde mensen zullen dit een super leuk cadeautje vinden. Weg met die saaie theezakjes! Vanaf vandaag enkel nog deze moordlustige haai die elk rustig warme water verandert in een bloedbad. Tenminste, als je een rode vruchtenthee drinkt. Maar natuurlijk is deze haai ook heel erg op zijn plek in de zwarte zee, of in de stille oceaan. Een leuk cadeautje dat je fantasie op hol doet slaan, terwijl je wacht tot je thee getrokken is.

En stel je eens voor dat je iemand een kopje thee aanbiedt op kantoor of aan een van je vrienden, en dat je ze in plaats van een simpel kopje thee iets aanbiedt waar ze niet om hadden gevraagd: een haai die de contouren van het kopje afzoekt op zoek naar een lekkere prooi. Jaag je collega's de stuipen op het lijf met Sharky! Of maak ze aan het lachen. Hoe dan ook, niemand zal zijn ogen meer van jouw kopje af kunnen houden. Nooit meer zal iemand vragen om een simpel kopje thee. Vanaf nu zal er een haaien-alarm afgaan, en dan zul jij weten hoe laat het is: geen reden tot paniek, er is geen levensgevaar, maar wel is het tijd voor je lievelingsthee. Een leuk en grappig cadeau-idee voor elk theegezelschap dat altijd voor grapjes zal zorgen. Dus waar wacht je nog op?

Productdetails

  • Materiaal: siliconen, roestvrijstaal
  • Afmetingen: ongeveer 4,5 x 6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:31:45+00:00