Contact

Sexy verrassingen – mannen

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een sexy cadeautje vol verrassingen, daarmee kun je iedere volwassen man een keertje een groot plezier doen. Er zit iets in wat vibreert, iets om mee te spelen, iets zoets en nog veel meer! Dit is een echt spannend en sexy cadeau voor mannen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ja, het zijn werkelijk sexy spullen die zich in deze zak schuilhouden maar de inhoud is een geheim tot je de zak openmaakt. De ontvanger zal zeker rode oortjes krijgen wanneer zijn blik op deze sexy verrassingen valt. Hij zal vast en zeker van het sexy cadeau genieten.

Deze elegant vormgegeven zak is chique en heeft een geheimzinnige touch. Je kunt de zak als grappig cadeau bij een vrijgezellenfeest gebruiken of als extra cadeautje op een verjaardag. In beide gevallen zorgt dit cadeau voor veel plezier en hilariteit. Het is ook een goed idee dit cadeau als een intiem cadeau voor je partner te bestellen. Op een zondagochtend, als jullie nog in bed liggen, tover je dan opeens deze sexy surprise tevoorschijn.

Met de nodige creativiteit kun je met dit sexy cadeau doen wit je wilt. In ieder geval verras je er altijd iemand mee, dat staat vast. Je partner, een collega of iemand uit de familie, mannen zullen enthousiast reageren op deze sexy accessoires en dat is nou juist de bedoeling!

Productdetails

Sexy verrassingen – mannen

  • Afmetingen: 24,5 x 22,5 cm 
  • Inhoud:
    • 1 x vibrerend speelgoed
    • 1 x ondeugend accessoire
    • 1 x zoetigheid en nog meer verrassingen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:18:43+00:00