Contact

Sexy cadeaupapier

Vanaf € 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zorg voor een dubbele verrassing met dit sexy cadeaupapier! Aan de buitenkant ziet dit papier er gewoon fraai en feestelijk uit maar tijdens het uitpakken verschijnen er sexy mannen of vrouwen op de binnenkant van het cadeaupapier. Een spannende verrassing voor tijdens het uitpakken van cadeaus!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met dit pakpapier is plezier gegarandeerd bij een achttiende verjaardag of vrijgezellenfeest! Terwijl de ontvanger nieuwsgierig het cadeau uitpakt, heeft hij of zij opeens cadeaupapier met halfnaakte sexy lichamen in de hand! Dit cadeaupapier ziet er aan de buitenkant degelijk uit maar bevat stomende plaatjes aan de binnenkant! Het sexy papier zorgt dus voor de nodige pret voorafgaand aan het eigenlijke cadeau, want dit verwacht je natuurlijk niet. Het uitpakken van de cadeaus wordt hiermee nog spannender voor alle aanwezigen, want van deze pikante plaatjes krijgt iedereen het warm! 

Dit cadeaupapier is verkrijgbaar met sexy mannen of vrouwen aan de binnenkant, dus er is voor elk wat wils. Geef het uiteindelijke cadeau een spannend en zelfs opwindend karakter met het sexy cadeaupapier dat als verrassing tijdens het uitpakken tevoorschijn komt! Een extra spannende touch voor verjaardagen en vrijgezellenfeestjes!

Productdetails

Afmeting: 840 x 590 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T01:50:15+00:00