Contact

SEXPERT Quiz volume 1

€ 21,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Op voorraad

Het onderwerp seks blijft zelfs in de 21ste eeuw soms nog lastig. De één kan niet ophouden erover te praten, terwijl de ander al rode oortjes krijgt bij een ondeugende reclame op tv. Het spel Sexpert is een ideale manier om af te rekenen met de schaamte en te kijken hoeveel je nu eigenlijk weet over seks. Een leuke manier om je kennis te testen én uit te breiden.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sexpert is een quiz met uiteenlopende vragen over seks. Van vragen over voorkeuren tot details over het menselijk lichaam: alles komt aan bod. Weet jij bijvoorbeeld met welk standje je de meeste calorieën verbrandt, of wat ´edging´ inhoudt? Door het spelen van dit spel kom je erachter hoe het is gesteld met jouw kennis over een van de meest populaire onderwerpen ter wereld en reken je tegelijk af met het taboe dat er soms op seks rust.

Of je nu al een expert bent op het gebied van seks of nog veel kunt leren: dit spel is geschikt voor iedereen. Je kunt het spelen met vrienden of met je partner, tegen elkaar of juist met elkaar door samen je kennis te bundelen en te zien of jullie samen tot de juiste antwoorden komen. Natuurlijk kan er aan het einde maar één de sexpert zijn maar zeker weten dat alle spelers na deze ontknoping een heel stuk wijzer zijn geworden!

Het spel Sexpert bevat ruim tweehonderd vragen en kan met zes spelers worden gespeeld. Naast de vragen bevat het spel op elke vraag een uitgebreid antwoord dat tot stand is gekomen met behulp van seksuologen, ervaringsdeskundigen en andere experts. Dit gezelschapsspel met een pikante twist is een ideaal cadeau voor zelfbenoemde sexperts maar ook voor mensen die nog één en ander moeten leren. Een leuk, leerzaam en spannend cadeau!

Productdetails

Inhoud:
  • 1 spelbord
  • spelregels
  • 215 vragen
  • 6 pionnen
  • 6 fiches

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-02-17T10:37:59+00:00