Contact

Set kapstokhaken "Dartpijl"

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is hét cadeau-idee voor dartfans. De dartpijl kapstokhaak ziet er echt uit als een onvervalste dart en is bijna te fraai om je jas eraan op te hangen. Een coole blikvanger en een cadeau voor mannen die graag iets origineels in huis hebben.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedere bezoeker zal er meteen over beginnen, want het is niet gebruikelijk dat je bij binnenkomst drie dartpijlen in de muur ziet steken. Als de gastheer dan ook nog een jas eraan ophangt, dan kun je je alleen nog maar verwonderen. Deze als kapstok fungerende dartpijlen doen qua uiterlijk niet onder voor hun voorbeelden in het dartbord.

De spitse punt, de barrel om de pijl vast te houden en de flight met vier vleugels, ze zijn allemaal voorhanden. De flight vliegt hier echter niet door de lucht, maar nodigt de gast uit om zijn of haar jas eraan op te hangen.

Deze bijzondere en indrukwekkende kapstokhaak is gemaakt van hoogwaardig chroomstaal. Door de zeer goede afwerking is dit buitengewone model uitstekend in staat jassen en mantels te dragen. De schroeven voor in de muur zijn al stevig in de pijlen verankerd, zodat ze voor nog meer stabiliteit en draagvermogen zorgen. De kapstokhaak “dartpijl” is natuurlijk uitstekend geschikt om een dartspeler cadeau te doen. Maar wie niet per se dart speelt, kan toch onder de indruk zijn van deze excentrieke accessoires, die de gang in huis een nieuw en creatief leven inblazen. Daarom is de set met kapstokhaken in de vorm van een dartpijl als housewarming cadeau een passend geschenk.

Productdetails

  • Set van 3
  • roestvrij staal
  • 17,5 x 4 x 4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T09:39:24+00:00