Contact

Servetten - onderbroekenlol

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Heb je aan alles gedacht? Tafel mooi gedekt, eten geserveerd. Ow, de servetten nog! Met deze servetten kun je iedere gast er aan herinneren dat ze zich maar beter goed kunnen kleden voor het diner, maar dat iedereen ook wel weet wat voor ondergoed ze eigenlijk aan hebben. Een leuke set servetten die iedereen zal laten lachen. Grappig cadeautje voor tijdens een diner met vrienden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen droomt wel eens dat hij kan vliegen. Dat weet iedereen. Maar wist je ook dat het een heel vaak voorkomende droom is dat je een hele dag rondloopt en dat achteraf blijkt dat je geen broek aan had? Dat durft misschien niet iedereen te vertellen, maar toch is het zo. Blijkbaar willen we graag iets daar mee zeggen. En met deze leuke servetten kun je daar iedereen in tegemoet komen. Want zelf bij het meest chique diner moet gelachen kunnen worden, toch? Met deze grappige servetten heb je in ieder geval de lachers op je hand.

Een geweldig cadeau voor je gastheer of gastvrouw die etiquette misschien net een beetje te serieus neemt. Of juist voor mensen die een hekel hebben aan formeel gedoe. Met deze servetten geef je een heel leuk dubbel gezicht aan je etentje. Ja, iedereen krijgt een servet, heel chique hoor! Maar wacht maar tot je gasten zien wat er op deze servetten staat! In het pakje zitten 24 servetten. Met drie verschillende motieven, dus 8 stuks per ontwerp. Daarmee kun je heel wat gasten verschillende keren totaal verrassen en aan het lachen maken. Een heel leuk cadeautje om mee te brengen als gast, reken maar dat je gastheer of gastvrouw er even raar van zal opkijken! Super leuk cadeautje!

Productdetails

  • 24 stuks
  • 3 ontwerpen elk 8 stuks
  • Materiaal: papier

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:43:10+00:00