Contact

Servetten "Kerstdiner"

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vanaf nu kan iedereen tijdens het kerstdiner voor kerstman spelen. Knoop het servet voor en voor iedereen is het duidelijk met wie ze te maken hebben! Een leuke servet geheel in kerstsfeer.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Eigenlijk zijn we allemaal een beetje kerstman. Iedereen heeft wel iets van die lieve oude man die cadeautjes uitdeelt en houdt van lekker eten. Alleen... niet iedereen heeft ook een witte baard en zo'n rood pakje aan. Met van die gouden knopen en van zo'n mooie zachte glimmende stof. En om daar nou de hele dag in te gaan lopen? Dat is misschien een beetje veel van het goede. Met deze servetten is dat probleem opgelost, zonder dat je met een vervelende baard op rond hoeft te lopen. Wat tijdens een leuk kerstdiner met je familie, vrienden of je geliefde natuurlijk ook niet zo praktisch zou zijn.

Met deze handige servetten sla je dus eigenlijk twee vliegen in een klap: je ziet er uit als de kerstman en kunt naar gelieve bulderen van het lachen. En tegelijkertijd kun je genieten van je heerlijke diner zonder bang te zijn dat er een vlek komt op je mooie kerstoutfit.

Een leuk cadeau die iedereen direct in kerstsfeer brengt op een originele manier. Steek aan een kant eenvoudigweg een knoopje van je blouse door het servet of vouw het om de boord van je trui en: tevoorschijn komt een deel van jezelf waarvan je misschien niet wist dat je het in je had! Want er schuilt een kerstman in iedereen, hoewel sommigen misschien iets meer toneel moet spelen dan anderen. Maar zeg nou zelf, wie wil er nou niet voor kerstman spelen?

Productdetails

  • Papieren servetten met gat voor knoop
  • 20 stuks
  • Ca. 33 x 33 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:46:20+00:00