Contact

Servet met eigen foto

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Dit personaliseerbare stoffen servet is een geweldige eyecatcher op elke tafel en brengt de conversatie moeiteloos op gang. Kies een foto die je mooi vindt of een die herinneringen of een leuke anekdote oproept. Een geweldig origineel cadeau om de tafel mee op te vrolijken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Feestjes en speciale gelegenheden zijn vaak memorabel door kleine details die zich afspelen of plaatsvinden. Bijvoorbeeld toen de naam op de verjaardagstaart foutief gespeld was of wanneer tante Ann haar glas omstootte recht op de schoot van opa. Dat is allemaal mogelijk, het zijn vooral grappige en positieve zaken die steeds weer herinnert worden. Een perfect gegaarde kalkoen op Kerstmis of een schitterende chocolademousse bij de verjaardag van Michiel. Met deze servetten wordt eenzelfde positieve indruk nagelaten.

Iedereen vindt het prettig wanneer ze een kwaliteitsvol stoffen servet krijgen bij hun maaltijd, dat is gewoon zoveel beter dan een papieren doekje. Maar wat zullen mensen verbaasd zijn wanneer ze dit servet uitpakken. Er staat gewoon een zelf gekozen fotoprint op. Dat is werkelijk een origineel cadeau waarmee de ontvanger op zijn of haar beurt de tafelgasten mee kan verrassen! Topcadeau voor mensen met een voorliefde voor tafeldecoratie!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-09-25T19:05:29+00:00