Contact

Selfie de luxe - bluetooth set

€ 21,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De leukste momenten met vrienden moeten natuurlijk vastgelegd worden! Een selfiestick is dan erg handig maar deze gadget is nog beter: een zelfontspanner knop met bluetooth verbinding! Daarmee kunnen fotogenieke smartphonegebruikers nu overal zichzelf vastleggen. Zo makkelijk kan het zijn!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Foto's zijn geweldige herinneringen aan bijzondere momenten die je met vrienden gedeeld hebt, zoals dat leuke feestje of die gezellige vakantie. Om deze bijzondere momenten te kunnen vastleggen heb je in het digitale tijdperk van de smartphones geen analoge camera meer nodig en kun je het resultaat meteen bewonderen. Heb jij ook zulke vrienden die daadwerkelijk alles fotograferen? Lekker eten, stijlvolle outfits, een wild feest of een familiedag: sommige mensen willen deze herinneringen gewoon altijd vastleggen. Even de telefoon uit je zak pakken en, klik, iedereen is weer vereeuwigd. Voor zulke gepassioneerde fotografen in jouw familie of vriendenkring is dit een super cadeau-tip: de Selfie de Luxe – Bluetooth Set.

Deze praktische set zorgt ervoor dat krampachtig uitgestrekte armen eindelijk tot het verleden horen en ook foto´s waarop hoofden of andere lichaamsdelen wegvallen zullen niet meer voorkomen. Hoe dat gaat? Heel eenvoudig. De smartphone wordt op de standaard gezet en je stelt de camera in. Nu hoef je alleen nog de bluetooth zelfontspannerknop in te drukken en klaar is de foto! De zelfontspannerknop heeft een bereik van meerdere meters. Zo wordt het bovendien gemakkelijker om grote groepen mensen te fotograferen. Als de fotosessie voorbij is, kan de standaard gemakkelijk worden opgevouwen. Door zijn praktische formaat kan deze in je portemonnee gestopt worden. Bovendien heeft deze set ook nog eens een passend design. Een geweldige verrassing voor selfie fans!

Productdetails

  • Zelfontspannerset voor selfies
  • Set bestaat uit een bluetooth-zelfontspanner in polaroidcamera-design
  • Smartphone-standaard in bankpas formaat
  • De zelfontspanner kan door een sleutelhangerring aan de sleutelbos gemaakt worden
  • Gemakkelijke bediening
  • Afmeting: ca. 9 x 4,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:42:29+00:00