Contact

Zeep "Arse/Face"

€ 6,90
(€ 46,00 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is precies het cadeautje waarop de wereld op gewacht heeft. Ongelooflijk dat niemand er eerder aan heeft gedacht! Want wie wil niet een goed onderscheid kunnen maken tussen de kant van de zeep voor je gezicht en de kant die je gebruikt voor minder frisse gedeeltes. Een super leuk en grappig cadeautje, een klassiek en origineel cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoe zou de wereld er uit zien als er geen zeep in de wereld was? Vieze handen en kinderen die onder de modder zitten. Gelukkig hebben we die kleine brokjes, een geweldige uitvinding die de wereld een stuk frisser heeft gemaakt. maar stel je eens voor, dat je onder de douche staat en oog in oog staat met iets dat op minder frisse plekken is geweest als je eigenlijk zou willen! Echt niet iets waar je over na wilt denken wanneer je lekker van de warme stralen probeert te genieten.

Daarom is er nu de beste uitvinding op de markt gebracht, nou in ieder geval de beste uitvinding sinds de uitvinding van zeep! Met aan de ene kant duidelijk de letters ''FACE'' - het gedeelte dat je kunt gebruiken voor alle schone gedeeltes. Een perfecte manier om er zeker van te zijn dat je geen onderdelen door elkaar haalt. Een super handig cadeautje voor iedereen die zonder problemen van een warme douche wil genieten zonder zich af te hoeven vragen waar die zeep allemaal is geweest. Want de keerzijde van de zeep, met de grote letters "AR***" er op, tsja, het moge duidelijk zijn wat met die kant gebeurd is. Super handig maar vooral ook grappig cadeautje!

Productdetails

Gewicht: 150 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:59:48+00:00