Contact

Scratch Map - wereldbol to go

€ 34,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een absolute musthave voor globetrotters en reisfreaks. Dat is de goudkleurige kras wereldbol 2 go. Kras met een muntje alle landen weg waar je bent geweest en er ontstaan kleurrijke plekken op deze edele, kartonnen globe. Apart cadeau voor reislustige vrienden.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een fraai accessoire om heerlijk bij weg te dromen, om herinneringen bij op te halen of om de volgende reis bij te plannen. Alle continenten, landen, rivieren en gebergtes zijn prachtig in goud weergegeven. Een muntje is voldoende om de plekken open te krassen waar je al eens bent geweest. Er ontstaan nieuwe, kleurrijke delen op de handzame globe, die letterlijk in kaart brengt welke landen en steden je in het verleden hebt bezocht. Je kunt hem in de hand houden om alle gebieden nog eens heel nauwkeurig te bekijken en herinneringen omhoog te laten komen.

De kras wereldbol 2 go is niet alleen een decoratief voorwerp om zelf de reizen van vroeger nog eens in gedachten opnieuw te beleven, het is ook een handig gespreksonderwerp om bij zwijgzame gasten het ijs te breken. Voor je het weet praten de gasten honderduit over de safari waar ze destijds in Afrika aan hebben deelgenomen of over het bijzondere eten tijdens hun trip door Azië. Bovendien ziet de globe er bijzonder uit en is het een genot er zo nu en dan een blik op te werpen. Op reis tussen de eigen vier muren, dat lukt altijd met de kras wereldbol 2 go. Een leuk cadeau-idee voor vele gelegenheden.

Productdetails

  • Van karton met een laagje
  • Ø 20 cm
  • Om open te krassen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:18:30+00:00