Contact

Schudfotolijst in bloemvorm

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een mooi cadeau dat je vrienden en familie zeker zal verblijden! Een bloemvormige woonaccessoire dat zich in een handomdraai laat aanpassen. Een mooie fotolijst om eindelijk die mooie vakantiefoto in te plaatsen. Geef die ene speciale foto de aandacht die hij verdient!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Fotolijsten zijn er in alle vormen, kleuren en materiaalsoorten. Bij dit bijzondere model staat niet alleen de foto maar ook de vorm centraal. De fotolijst van acryl in bloemvorm kan eenvoudig van een foto worden voorzien. Het bijzondere frame geeft extra betekenis aan die speciale foto met de kinderen of die mooie vakantie. Door te schudden dwarrelen kleine kleurrijke bloemen door de heldere vloeistof in de fotolijst. De kleine bloemen zakken langzaam naar de bodem van de fotolijst en dagen je uit om weer te schudden.

Er gaat bijna een hypnotiserende werking uit van die schattige dwarrelende bloemetjes over die dierbare foto. Tegenwoordig bewaren veel mensen hun foto's op de computer, maar dat vinden wij eerlijk gezegd zonde! Zo veel vakantiefoto's staan in een map op de computer zonder ooit weer eens bekeken te worden. Deze fotolijst is een leuke manier om de favoriete kiekjes tentoon te stellen zoals het hoort. Kies zelf welke foto deze ereplaats verdient: foto van de trouwdag, afstuderen van de kinderen of aan de Franse kust.

Een mooi en creatief cadeau dat kinderen en volwassenen even blij maakt. Een echte blinkvanger op een plank, waar de dierbaarste herinneringen van de ontvanger van dit cadeau staan opgesteld. Dit geschenk zal zeker niet onopgemerkt blijven.

Productdetails

  • Materiaal: Acryl
  • Geschikt voor een foto van 9 x 9 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:47:43+00:00