Contact

Schud fotolijst vlinder

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
  Kleine, bonte vlinders vliegen heen en weer, met op de achtergrond een eigen foto. Wel eerst even schudden. Deze schud fotolijst laat iedere foto er levendig en kleurrijk uitzien.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kinderen en volwassenen houden van deze schud fotolijst vlinder. Het principe is afgekeken van de beroemde sneeuwbol waarin sneeuwvlokken dwarrelen als je ermee schudt. Hier dwarrelen bontgekleurde vlindertjes als je met deze fotolijst schudt. Het bijzondere is dat de fotolijst zelf ook de vorm van een vlinder heeft. Hij is gemaakt van acryl en geschikt voor een foto van 9 x 7 cm.

De kleine vlinders bevinden zich in een doorzichtige vloeistof die bij beweging de kleine diertjes in de rondte laat zweven. Welke foto er op de achtergrond is te zien, dat bepaalt de ontvanger van dit originele cadeau zelf. Als je veel weet over de ontvanger, dan kun je deze fotolijst natuurlijk ook met een persoonlijke foto schenken en de ander verrassen.

Met of zonder foto, als cadeau is deze schud fotolijst vlinder een accessoire waarvoor altijd wel een plekje vrij is in huis. Ook zal het vast en zeker geen moeite kosten een passende foto voor deze speciale fotolijst te vinden, want eigenlijk passen alle soorten foto's. Even schudden en even genieten, dat maakt van deze fotolijst een levendig decoratiestuk. Vooral kinderen zullen de fotolijst als speelgoed leuk vinden en er telkens mee willen schudden. Voor veel volwassenen is deze fotolijst echter ook een leuke verrassing!

Productdetails

  • Materiaal: acryl
  • Past bij een foto van 9 x 7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:00:28+00:00