Contact

Schud fotolijst "Kiss me"

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Op zoek naar een origineel cadeau voor Valentijnsdag? Deze schud fotolijst "Kiss me" met een foto van jullie tweeën erin is een cadeau wat alles zegt. Schud je deze fotolijst, dan zweven de rode hartjes fraai voor jullie gezichten. De twee woorden Kiss Me behoeven geen nadere uitleg!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Verliefd zijn, is er iets mooiers op de wereld? Je kun alles aan, hebt vlinders in je buik en je wilt de hele tijd bij de ander zijn. Deze fotolijst is een bijzonder geschikt cadeau voor verliefde mensen, hoe oud of jong ze ook zijn! De foto van jullie twee bevestig je eenvoudig aan de achterkant, zodat iedereen aan de voorzijde goed kan zien dat jullie elkaar graag kussen!

Het bijzondere aan dit cadeau vormen natuurlijk de romantische hartjes. Net zoals je bij een sneeuwbol de sneeuw kunt schudden, kun je hier de hartjes door de lucht laten vliegen. Natuurlijk is de fotolijst gesloten en blijven de hartjes op hun plek vóór jullie foto. Het effect van de dwarrelende hartjes is fraai en natuurlijk bijzonder romantisch!

De hartjes vormen het highlight, maar dat geldt ook voor de handgeschreven tekst "Kiss me" en de lippenstiftafdruk van de kus die niets aan de duidelijkheid te wensen overlaat. De schudlijst "Kiss me" is een leuk cadeau-idee om je liefste een keer mee te verrassen op Valentijnsdag of op iedere andere dag van het jaar. Vervolgens kunnen jullie nog lang nagenieten als de fotolijst op een prominent plekje in huis pronkt!

Productdetails

Schud fotolijst "Kiss me"

  • 10 x 10 x 2,5 cm
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:12:19+00:00