Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Schort met persoonlijke foto en tekst

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Voor keukenfeeën en hobbykoks is dit schort met persoonlijke foto en tekst een cadeau waarmee ze fantastisch uit de voeten kunnen. De foto past precies bij de persoon en de tekst zegt alles. Dit persoonlijke cadeau nodigt uit tot vele uurtjes plezier in de keuken!

* Verplichte velden

€ 19,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Liefhebbers van bakken en koken weten dat de kleding in de keuken wel bestand moet zijn tegen de werkzaamheden. Een vetvlek of een vlek van één of andere lekkere saus is snel gemaakt. Daarom is het dragen van een keukenschort zeer aan te raden. De keukenprins of keukenprinses zal prettig verrast zijn met dit persoonlijke cadeau.

Kies een passende foto en een leuke tekst om dit fraaie schort schort de belangrijke, persoonlijke touch geven. Je kun bijvoorbeeld de naam van de persoon op het schort laten zetten, vergezeld van een foto waarop de persoon aan het koken is. Maar een leuke vakantiefoto of pasfoto is natuurlijk ook een mogelijkheid. Houdt de hobbykok van vissen, dan is een mooie foto van een vis vanzelfsprekend ook een optie. Met de foto kun je dus alle kanten op.

Kortom, de bijzondere look van het schort hangt af van de creativiteit van degene die het cadeau schenkt. Bij de tekst kun je zelfs nog aangeven in welke kleur en met welk lettertype de tekst afgedrukt moet worden. Het persoonlijke schort is een origineel cadeau-idee dat past bij vele gelegenheden. Bovendien is dit hoogwaardige schort een individueel cadeau voor zowel mannen als vrouwen.

Productdetails

  • Geen speciale tekens
  • Materiaal: 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:35:16+00:00