Contact

Scania R-serie brandweerladderwagen + waterpomp

€ 81,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Deze brandweerladderwagen is een stuk speelgoed waar kinderen dolgelukkig van worden. De echt functionerende brandweerslang is de absolute highlight van deze prachtig uitgevoerde brandweerwagen. Dit waardevolle cadeau is een droom van alle kinderen die later bij de brandweer willen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Veel kleine jongens gaan helemaal uit hun dak als ze alleen al deze Scania brandweerwagen zien. Hij is afkomstig uit de R-serie van het bedrijf Bruder. Alles ziet er net zo uit als in het echt. De buitenspiegels kun je bewegen, de deuren kunnen open en er is zelfs een heuse watertank aan boord die je met water kunt vullen. Natuurlijk ontbreekt de brandweerslang niet. Die kun je uitrollen en aan de mand bovenaan de ladder bevestigen. Je kunt er nu echt water mee spuiten!

De functionerende brandweerslang levert natuurlijk het allermeeste plezier op, maar niet te onderschatten zijn de licht- en geluidsfuncties. Je kunt toeteren, er zijn geluiden hoorbaar van een lopende motor en je kunt de sirene laten loeien. Ook het knipperlicht kun je inschakelen. Kortom, als er ergens in een hoog gebouw brand is uitgebroken, dan moet deze brandweerladderwagen met waterpomp zo snel mogelijk ter plekke zijn!

Is je zoon of dochter binnenkort jarig, dan zou dit wel eens een heel mooi verjaardagscadeau kunnen zijn. Of als een kind vanaf 3 jaar om een andere reden een leuk cadeau verdient, dan is deze Scania brandweerladderwagen uit de R-serie met waterpomp een cadeau dat bij de kleine vast en zeker in goede aarde valt.

Productdetails

  • Leeftijdsadvies: vanaf 3 jaar
  • Afmetingen: 71 x 20,5 x 29 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-10-01T07:19:28+00:00