Contact

Sand Memories

Vanaf € 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een prachtig cadeautje voor iedereen die begrijpt dat kinderhandjes en kindervoetjes nooit zo lang zo klein blijven. En om toch te kunnen herinneren hoe groot en vooral ook hoe klein die kleine vingertjes en teentjes ooit waren, is er nu dit leuke cadeautje. Je hebt 30 minuten om de juiste afdruk te maken, en na 24 uur drogen heb je een watervaste afdruk die je mooi op kunt hangen waar je maar wil. Prachtig cadeautje als herinnering voor later!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een cadeautje dat heel erg kindvriendelijk te gebruiken is, en voor een super leuke herinnering zorgt voor later. Druk het handje of voetje van je baby in deze zand-kleef mix tot je de juiste afdruk hebt die je wilt bewaren. Daar heb je 30 minuten voor, ruim de tijd dus! Zorg er voor dat je daarna de hand of de voet van je kind weer goed afspoelt en wast met zeep. En mocht je de afdruk toch niets vinden, dan begin je gewoon opnieuw, door de afdruk glad te strijken en opnieuw een afdruk te maken. Nadat je klaar bent de mix gemakkelijk 24 uur laten drogen en dan is de afdruk helemaal uitgehard en bestand tegen water.

Een heel leuk cadeautje om op te hangen in de hal of slaapkamer of woonkamer - of waar dan ook! Een leuke herinnering voor later, want die tijd van die kleine handjes komt nooit meer terug! De tijd gaat veel sneller dan je denkt, een perfect cadeautje dus voor jonge ouders die er nog niet bij stil staan hoe snel hun kleine baby op zal groeien!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:47:16+00:00