Contact

Salt + Power – peper- en zoutstrooier

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Eten is een natuurlijke manier om ervoor te zorgen dat het lichaam weer genoeg energie krijgt. Eigenlijk laad je hiermee de batterij weer even op. Dit zou je ook op een hele originele manier kunnen opvatten en dat is precies wat de Salt + Power-set voor peper en zout doet. Met hun batterij-look zijn een leuk idee voor grote eters!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Alles om je heen heeft energie en power nodig. Denk maar eens aan een laptop of smartphone of wat er gebeurt als de stroom ineens uitvalt. Ook de mensen hebben energie nodig en moeten regelmatig met slaap of eten hun batterij opladen. Waarom zou je dan niet meteen alle benodigde energie en power uit het eitje bij het ontbijt of tijdens de brunch met vrienden halen? Deze Salt + Power set van strooiers zullen je erbij helpen. Deze peper- en zoutstrooiers zijn een opvallend accessoire op iedere eettafel en zullen tijdens het avondeten met gasten absoluut voor gespreksstof eten. Bovendien is het ook een leuk cadeautje om te geven als je wordt uitgenodigd voor brunch of diner. Vrienden, bekenden en familieleden zullen deze leuke blikvangers absoluut op prijs stellen. Een leuk kleinigheidje voor iedere gelegenheid!

Een grappig detail van deze strooiers zullen wij hier alvast verraden: deze batterij laat namelijk daadwerkelijk zien tot hoever deze is ''opgeladen''. Als de power bijna op is, kan je dit zien op de batterij en kan je deze op tijd navullen. Met dit grappige cadeau kan je altijd alle maaltijden een flink boost geven en de smaken zullen een flinke oppepper krijgen.

 

Productdetails

  • Set van 2
  • Afmetingen: 9 x 12 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-18T01:29:11+00:00