Contact

Salt + Magic – peper- en zoutstrooier

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Je hoeft alleen even te zwaaien met het toverstafje en een toverspreuk uitspreken. Poef! Een ineens staat er een heerlijke maaltijd voor je neus! Met deze peper- en zoutstrooiers tover je daadwerkelijk de beste maaltijden zo op tafel. Bovendien wordt het eten koken met deze handige en grappige toverstafjes nog veel leuker. Een magisch leuk cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als je aan het koken bent, moet je natuurlijk regelmatig even van het eten proeven om te kijken of de smaak goed is. Maar soms merk je bij het proeven dat er iets mist, maar je weet nog niet wat. En natuurlijk wil je dat jouw zelfgekookte maaltijd heerlijk smaakt. Er mist nog net dat ene. Gelukkig heb jij je magische keukenhulpjes altijd bij de hand. Je zwaait met het toverstafje en spreekt nog een toverspreuk uit om de toverkracht extra te laten werken. Voilà! Het eten is perfect op smaak! Deze heerlijke maaltijd kan geserveerd worden en zal door jouw gasten met nog meer enthousiasme gegeten worden.

Deze peper- en zoutstrooiers zijn vormgegeven als twee toverstafjes – wit voor zout en zwart voor peper. Het is een creatief en opvallend cadeau-idee die niet alleen voor kinderen het avondeten tot een feest maken. Dit cadeau zal ook bij alle grote en volwassen fans van heksen en toverfeeën absoluut in de smaak vallen. Misschien als cadeau voor een familie met kleine kinderen of als verrassing voor die ene vriendin die met haar hoofd meestal in de banken van een toverschool zit. Dit cadeau zal bij iedereen voor een vrolijke lach op het gezicht zorgen. Deze toverstafjes zijn een leuk cadeau voor iedere gelegenheid. Begin vanaf nu iedere maaltijd met een magische toverspreuk en schud met de toverstafjes. Iedere maaltijd wordt een feest met een fantasievol en magisch bijsmaakje!

Productdetails

Afmetingen: 13 x 21 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:25:26+00:00