Contact

Rubik's Cube notitieblok

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ken of ben jij ook een fan van de Rubik's Cube? Dan hebben wij hier het perfecte cadeau voor je gevonden! Want met het Rubik's Cube notitieblok kan je alle belangrijke gedachtes en afspraken meteen opschrijven. Een highlight voor iedere schrijftafel en niet te onderscheiden van de originele puzzelkubus. De echte Rubik's Cube is moeilijk op te lossen, maar in de vorm van een notitieblok maakt het je leven juist gemakkelijker! Een ideaal verjaardagscadeau voor alle Rubik's Cube puzzelfans!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor de echte puzzelfans hebben wij hier een wel heel bijzonder cadeau gevonden. De Rubik's Cube is namelijk nu niet alleen als ingewikkelde puzzel verkrijgbaar, maar ook als handig notitieblok! Deze staat ook nog eens fantastisch op ieder bureau. Het notitieblok is vormgegeven als een echte, reeds opgeloste kubuspuzzel. Het notitieblok bevat wel 1000 memoblaadjes, waar je dus oneindig veel dingen op kunt schrijven. De losse blaadjes zijn wit, waardoor je er gemakkelijk alles op kunt noteren. Handig voor bijvoorbeeld boodschappenlijstjes of taken die nog uitgevoerd moeten worden. Je zult nooit meer iets belangrijks vergeten! Deze versie van de kubus zal het niet ingewikkelder voor je maken, maar juist makkelijker. Niemand zal dit blokje kunnen onderscheiden van een de originele kubus, waardoor iedereen zal denken dat je hem al opgelost hebt en onder de indruk zal zijn.

Dit cadeau-idee is daarmee niet alleen een heel stijlvol idee, maar tegelijkertijd ook heel functioneel. Vanaf nu is er geen plek meer op uw bureau voor saaie memoblokken! Het perfecte cadeau voor alle liefhebbers van de klassieke Rubik's Cube!

Productdetails

  • Formaat: 7,5 x 7,5 x 7,5 cm
  • 1000 velletjes papier

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:24:42+00:00