Contact

Royal Flush kaartenspel

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Iedereen kent er duizenden spelletjes mee, maar met deze set kaarten wordt het nog veel leuker om mee te spelen. Of je nu poker of bridge speelt, hoeveel biedt jij voor deze koppen uit het Engelse koningshuis? Zorg wel dat je niet in lachen uitbarst om je kaarten niet te verraden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Twee sets kaarten, daar kun je heel veel kanten mee uit. Misschien speel je het liefst rummi, of bridge, of poker jij met je vrienden? Welk spel je ook speelt, deze kaarten zijn helemaal het einde! Of misschien wilde je altijd nog Canasta leren van je grootouders? Dit is je kans! En met deze leuke kaarten van hoogwaardige kwaliteit gaat het zeker wel goed komen met de sfeer. Want wie moet er nu niet lachen om die leuke karikaturen van het Engelse koningshuis? Ook heel leuk om kwartet mee te spelen! Heb jij voor mij, de Engelse koningin in schoppen? En natuurlijk ook zeer leuk voor die kaartspelletjes met je vrienden, zoals Ezelen en Presidenten, waarbij een leuke set kaarten alleen maar zorgt voor extra gezelligheid en grapjes.

Een leuk cadeau voor als je op kamers gaat, voor kinderen en voor volwassenen. Ja, eigenlijk voor iedereen! Want een extra pak kaarten in huis hebben is altijd goed, en van deze kaarten zul je niet snel vergeten waar je ze hebt opgeborgen. Perfect voor op vakantie, zeker ook als je naar Engeland op vakantie gaat! Misschien kun je wel in levende lijve zien of deze karikaturen een beetje goed gelukt zijn of niet. En natuurlijk ook een uitermate goed cadeau voor alle fans van het Engelse koningshuis. Als ze tenminste wel een goed gevoel voor humor hebben!

Productdetails

  • 2 sets van 52 kaarten inclusief 4 jokers
  • Kan voor alle standaard kaartenspellen gebruikt worden
  • Met karikaturen
  • Ca. 13 x 9,5 x 3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:13:47+00:00