Contact

Romantisch schort met hart

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een prachtig vormgegeven schort dat niet alleen er leuk uit ziet met zijn leuke zwart-witte strepen en hartvormige opzetstukjes. Maar ook omdat het alle vrouwelijke vormen nog beter naar voren zal laten komen. Een leuk en romantisch cadeautje, dat niet alleen leuk staat in de keuken! Een geweldig cadeau voor Valentijnsdag!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor als je bezig bent met wassen, schoonmaken of koken, of misschien zelfs als je de aandacht van je partner op je wilt vestigen. Een prachtig schort dat op vele manieren in te zetten is. Een speciaal materiaal dat waterdicht is zorgt er voor dat je eigen kleren niet vies worden - als je die aan hebt natuurlijk! Een prachtig cadeautje dat de ogen van iedereen op je zal laten vestigen. Tijd om dat oude schort eindelijk in de prullenbak te gooien en dit leuke en sexy schort voor te binden.

Want of je nu een poetsvrouw bent, of een lekkere taart aan het bakken bent, een leuk schort om je er aan te helpen herinneren dat er iemand is die van je houdt en weet hoe leuk je er uit ziet met dit leuke schort, maakt zelfs de meest saaie huishoudelijke taak een eitje. Een opvallend cadeautje dat heel erg in de smaak zal vallen bij alle romantisch ingestelde mensen. Leuk voor een verjaardag of voor een speciale dag of bijvoorbeeld voor tijdens Valentijnsdag. En ook leuk om jezelf mee in te pakken, voor een leuk cadeautje in de slaapkamer!

Productdetails

  • Waterdicht materiaal
  • Hartvormig zakje aan de voorkant
  • Materiaal: 95 % polyester, 5 % polyurethaan
  • One size fits all

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T14:24:14+00:00