Contact

Romantisch liefdesslot in hartvorm

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Bewijs dat jouw liefde onvoorwaardelijk is en doe je geliefde een van deze hartvormige liefdessloten cadeau. Bevestig deze op een openbare plek als symbool voor jullie oneindige liefde. Met dit romantische gebaar zit je altijd goed, want wat is nu een mooier cadeau dan een liefdesverklaring?
€ 29,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een romantische traditie: een hangslot met de namen van jou en je geliefde bevestigen op een openbare plek als teken van jullie liefde. De sleutel dient vervolgens te worden weggegooid, zodat het slot voor altijd net zo rotsvast blijft zitten als jullie gevoel voor elkaar

De traditie van de liefdessloten is terug te vinden op openbare plekken zoals bruggen en hekken in verschillende grote steden. De bekendste twee bruggen met deze liefdessloten vind je in Rome of Parijs. Het is een leuk idee zo´n slot cadeau te doen aan je geliefde, voor of tijdens een romantische stedentrip. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit slot dichter bij huis te bevestigen. Kies dan bijvoorbeeld voor de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet of waar jullie eerste afspraakje heeft plaatsgevonden.

Dit romantische liefdesslot in hartvorm is niet alleen een cadeau met een mooie gedachte maar het is ook nog eens een lust voor het oog. Je kunt jullie namen of initialen in het glanzende edelstaal laten graveren en de luxe cadeauverpakking maakt het helemaal af. verras je geliefde voor een speciale gelegenheid met dit liefdesslot, gegarandeerd een schot in de roos!

Productdetails

  • Afmetingen: ca. 3 x 4 cm
  • Materiaal: hoogglanzend edelstaal
  • Persoonlijke gravure mogelijk tot 30 tekens
  • Wordt geleverd in luxe cadeauverpakking
  • Let op: geen speciale tekens mogelijk bij gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T12:25:30+00:00