Contact

Rokershandschoenen

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
In de winter voor het restaurant of bij het après ski feest na een dagje skiën, de rokershandschoenen zijn een perfecte aanwinst voor de rokers. De vingers blijven warm, want de sigaret steekt gewoon door het speciale gat in de handschoen, waardoor je kunt roken zonder dat je handen bevriezen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Rokers hebben het niet meer zo gemakkelijke als voorheen. Stonden vroeger de asbakken uitnodigend op tafel, vandaag de dag wordt de sigaret na de maaltijd vaak buiten voor het restaurant gerookt. In de winter, als een gure wind de outdoor omstandigheden voor rokers in een ijzige toestand verandert, komen er soms handschoenen aan te pas. Dit cadeau is een perfecte oplossing voor de rokers, want deze rokershandschoenen kun je gewoon aanhouden tijdens het roken. In één van de warme wanten zit een speciaal gaatje om de sigaret door heen te halen. Ben je linkshandig of rechtshandig, dat maakt niet uit. Je kunt de wanten gewoon omdraaien en zelf bepalen aan welke hand je de handschoen met het speciale sigarettengat tussen middel- en wijsvinger wilt dragen.

Dit winterse cadeau is vervaardigd van zuiver katoen, is brandwerend en het gat is afgedicht met een aluminium ring, zodat het tussen de vingers niet koud wordt. Super handig tijdens langere wandelingen in de winter of op de piste tijdens de wintersportvakantie. De kans dat je handen tijdens het roken van een sigaret bevriezen is nu niet meer aanwezig. Een praktische tegemoetkoming aan de rokers.

Productdetails

  • Afmeting: 17,5 x 24 x 2 cm
  • Gewicht: 0,06 kg
  • Overig: brandwerende stof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T10:55:43+00:00