Contact

Roestvrijstalen wijnthermometer van Atelier du Vin

€ 49,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een van de belangrijkste dingen van goede wijn bestaat eruit om de wijn bij de perfecte temperatuur te serveren. Want alleen bij de juiste temperatuur komt de smaak volledig tot zijn recht. Met deze mooie thermometer wordt dat nu ook thuis mogelijk! Geweldig cadeau voor serieuze wijnliefhebbers die enkel het beste willen.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De beste manier om wijn te serveren is afhankelijk van heel veel verschillende dingen. Niet alleen een mooie omgeving, de juiste glazen en natuurlijk een goede fles wijn, want anders gaat het hele verhaal niet door. Maar een van de dingen die wel eens vergeten wordt, is dat de temperatuur van de wijn van extreem groot belang is. Wanneer de wijn te warm of te koud is, komen er allemaal processen op gang die ofwel niet bevorderlijk zijn voor de smaak, ofwel de smaak er van weerhouden om volledig tot zijn recht te komen. Gelukkig heeft Atelier du Vin daar een heel handig antwoord op gevonden.

Met deze prachtig vormgegeven thermometer kun je precies in de gaten houden hoe warm of hoe koud de wijn is, en de nodige aanpassingen maken zodat je de wijn kunt serveren op precies de juiste temperatuur. En dan maakt het op eens iets minder uit of je glazen wel perfect zijn of niet, want de wijn is simpelweg heerlijk en precies zoals hij zou moeten smaken. Een geweldig cadeautje voor alle wijnliefhebbers die het belangrijk vinden om de wijn tot zijn recht te laten komen, zoals hij is bedoeld.

Productdetails

  • Wijnthermometer uit glas en roestvrij staal
  • Diamter 4 cm, hoogte 19,5 cm
  • Laat temperatuur van wijn en champagne zien

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:51:11+00:00