Contact

Robofish Tropical

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Robofish is wereldberoemd door zijn onverwachte bewegingen naar rechts, links, boven of onder. Net als een echte vis weet je nooit precies in welke richting hij zwemt. Batterijen, aquarium en accessoires worden meegeleverd. Een grappig cadeau voor kinderen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het tropisch aquarium bij het Chinese restaurant trekt altijd veel bekijks. De zeer jonge bezoekers staan vaak met open mond voor het glas en bewonderen de bonte onderwaterwereld, terwijl de ouders wachten op de bestelling. De visjes schieten van links naar rechts en soms laten ze zich opeens weer langzaam door het water voortbewegen. Voor kinderen die nog geen echte vissen kunnen verzorgen maar wel helemaal gefascineerd zijn door een tropisch aquarium is deze set Robofish Tropical perfect! Meegeleverd wordt het aquarium zelf, dat dus alleen nog maar met water gevuld moet worden. Daarna kan Robofish al meteen aan de slag.

Waar zwemt hij heen? Niemand weet het! Door de bijzondere toevalstechnologie begint de Robofish direct te zwemmen als hij met water in aanraking komt. Dat is een prachtig gezicht en kinderen zijn gegarandeerd onder de indruk. Gelukkig worden de batterijen meegeleverd, zodat Robofish zijn nieuwe omgeving direct kan ontdekken. Een tropisch aquarium moet natuurlijk over koralen beschikken. In dit pakket bevinden zich er twee. Maar dat is nog niet alles. Ook een fraai vormgegeven kasteel voor onderwater kan in het aquarium worden geplaatst. Daarmee is dit grandioze cadeau voor kleine liefhebbers van een tropisch aquarium het leukste geschenk wat je hem of haar kunt geven!

Productdetails

In de set bevinden zich:

  • Aquarium
  • Robofish
  • 2 x koralen
  • Deco kasteel
  • 2 x batterijen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:15:57+00:00