Contact

Robofish piraat

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Deze Robofish is een geweldig cadeau voor kinderen. Hij zwemt uit zichzelf van links naar rechts, van boven naar beneden en dan weer in een andere richting, net als een echte vis. Een perfect stuk speelgoed voor het eerste aquarium, het pierenbadje of in de badkuip.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze Robofish ziet eruit als een piraat, alleen beweegt hij zich niet op maar ónder piratenschepen! De afbeeldingen van een anker, een doodskop en een draak laten de kleurrijke Robofish als een echte piraat verschijnen. Door de toevalstechnologie schiet deze kleurrijke vis onverwachts van links naar rechts en van beneden naar boven. Daarmee beweegt de Robofish zich niet anders dan een echte vis. Kinderen vinden het fascinerend dit schouwspel te bekijken en genieten van elke beweging die de Robofish maakt. Bevindt de Robofish zich op het droge, dan stopt hij automatisch met zwemmen.

Dit is een bijzonder leuk cadeau voor het eerste aquarium van kinderen. De vis kan in het water worden gezet en vervolgens kun je proberen hem te vangen. Is dat gelukt, dan houden de zwembewegingen op. Komt de Robofisch daarna weer in het water, dan zwemt hij er weer vliegensvlug vandoor. Een leuk spel waar kinderen geen genoeg van kunnen krijgen. Natuurlijk voelt de Robofish zich ook in de badkuip of in het pierenbadje helemaal in zijn element. Er wordt een dubbel portie batterijen meegeleverd, zodat het plezier met de beroemde vis meteen van start kan gaan en de Robofish zich langere tijd in het water kan vermaken. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden en daarom niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

)

Productdetails

  • Wordt in het water geactiveerd
  • Met standvoet
  • 2x LR44 batterijen (meegeleverd)
  • Vanaf 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-11-30T12:19:32+00:00