Contact

Robofish koralenset

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De Robofish zwemt er meteen vandoor als hij met water in aanraking komt. Nu is hij vergezeld van twee koralen en een vangnet of een klein onderwater kasteel, dat ligt eraan welke keuze er wordt gemaakt. Een fraai verjaardagscadeau voor kinderen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kinderen worden totaal enthousiast als ze de Robofish door het water zien suizen. Dit bontgekleurde diertje beweegt zich in allerlei onverwachte richtingen als hij met water in contact komt. Dit vinden de kinderen het allerleukst! Niemand weet of de vis naar boven zwemt, naar links, naar rechts of naar beneden. Dat komt door de bijzonder geavanceerde toevalstechnologie. Is de Robofish eenmaal uit het water, dan stopt hij meteen met de zwembewegingen.

De kinderen stoppen de vis in het water en proberen hem dan weer te vangen. Dat is helemaal niet zo gemakkelijk en dat zorgt juist voor zo veel plezier. De vis is vliegensvlug, draait, duikt en beweegt zich overal naartoe. Een duopak met batterijen zorgt ervoor dat het spel meteen kan beginnen, maar de batterijen hebben wel tot gevolg dat het speelgoed niet geschikt is voor kinderen onder 3 jaar. Immers, alle losse, kleine onderdelen beteken gevaar voor verslikken bij kinderen die jonger zijn dan 3 jaar. Naast de handige vis bevinden zich in deze set twee koralen en naar keuze een schepnet of een onderwater-kasteel. Daarmee kunnen natuurlijk allerlei fantastische onderwateravonturen worden beleefd. Zit alles in een aquarium, dan hebben de kinderen de tijd van hun leven. Een origineel verjaardagscadeau voor kinderen!

Productdetails

  • RoboFish met 2 koralen en naar keuze een vangnetje of kasteel
  • Activeerd zich bij aanraking met water
  • 2x LR44 batterijen nodig (inbegrepen)
  • Vanaf 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:20:56+00:00