Contact

Robofish

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Robofish vissen zijn zeer populair bij kinderen. Zet je een Robofish in het water, dan zwemt hij er automatisch vandoor en niemand weet van tevoren in welke richting. Een origineel cadeau-idee voor het eerste aquarium, het pierenbadje of het bad in de badkamer!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De kleine, kleurrijke Robofish gaat meteen van start wanneer hij met water in aanraking komt. Zijn besturingssysteem is gebaseerd op een hoog ontwikkelde vorm van toevalstechnologie. De ene keer duikt hij naar boven, dan schiet hij weer naar rechts of hij begint meteen met een duik naar beneden. Niemand weet precies welke kant de grappige vis opschiet en dat maakt deze liefhebber van het water zo bijzonder en grappig. Is hij eenmaal op het droge, dan houden de zwembewegingen automatisch op.

Met deze bijzondere vis kunnen kinderen een aquarium vullen en net doen alsof ze echte vissen in huis hebben. Dat is vooral interessant voor jonge kinderen, die nog niet in staat zijn op echte vissen te passen. Ze kunnen de Robofish uit het aquarium halen en er opnieuw instoppen, zodat hij weer in een andere richting zwemt. Natuurlijk bezorgen deze spontaan bewegende vissen ook veel plezier in bad of 's zomers in het pierenbadje in de tuin. De batterijen worden meegeleverd. Dat betekent aan de ene kant dat het speelplezier meteen van start kan gaan, maar aan de andere kant dat deze vissen niet geschikt zijn voor kinderen onder 3 jaar. De kleine delen kunnen immers een gevaar opleveren als een kind ze in de mond krijgt en zich erin verslikt. Een origineel cadeau voor kinderen. Het leuke is dat ze er meteen mee kunnen spelen!

)

Productdetails

  • RoboFish
  • Is actief zodra het met water in aanraking komt
  • Met standvoet
  • 2x LR44 batterijen nodig (inbegrepen)
  • Vanaf 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:28:49+00:00