Contact

Robo – de notenkraker

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ze zijn gemaakt om opdrachten uit te voeren. Hun missie: noten kraken. De met bonte lichtjes uitgeruste notenkrakers in robot-outfit kraken niet alleen noten, ze zorgen voor extra veel plezier tijdens gezellige middagen of avonden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Niet iedereen is zo handig als het om het kraken van noten gaat. Vooral de aanvangers knijpen net zo lang in een tang tot ze blauw aanlopen. De gevorderden weten de noot op de juiste plek te raken en te kraken. Met het schroefmechanisme van deze Robo notenkraker kan iedereen een noot kraken. Ligt de harde vrucht met schaal eenmaal in de buik van deze grappige robot, dan hoeft je alleen nog maar aan de gele schroefknop te draaien. Vervolgens draait een schroef van bovenaf naar beneden op de noot en drukt de schaal kapot. Daarna kan de noot gegeten worden.

De Robo notenkraker is een absolute highlight en een echte blikvanger op de tafel in de huiskamer of in de keuken. De grote kraalogen en de knalgele schroefknop maken van deze blauwe robotfiguur de lieveling in huis. Als er een noot in zijn buik ligt, dan ziet de robot er natuurlijk nog grappiger uit. Ook kinderen beleven opeens veel vreugde als ze walnoten, amandelen of andere noten mogen kraken. De Robo notenkraker is daarmee een leuk kerstcadeau in de feestelijke decembermaand. Bij de verjaardagsborrel of het wijnavondje met vrienden zorgt hij niet alleen voor een gekraakte, maar vooral ook voor een grappige noot!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T23:53:19+00:00