Contact

Rietje "Dolfijnenkus" - blauw

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het dolfijnenrietje is dé hit op een kinderfeestje! Wie wil er nu niet een dolfijn een kusje geven? Dit is het perfecte cadeau voor dolfijnenliefhebbers van alle leeftijden of kinderen met een voorliefde voor de zee. De dolfijn kan na gebruik ook op andere normale rietjes gezet worden. Een grappig, lief cadeau om te geven.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dat Belgen van kussen houden blijkt wel uit het feit dat we bij een begroeting maar liefst twee kussen op de wang geven. Dankzij dit rietje kun je nu ook dolfijnen kussen ter begroeting of om je dorst te lessen. Het rietje heeft een dolfijn als opzetstuk en om te drinken moet de je dolfijn kussen!

Deze blauwe dolfijn helpt je dorst te lessen en maakt je rietje een stuk vrolijker! De dolfijn is beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een lieflijke ervaring bij het drinken. Na het dolfijnrietje, wil je nooit meer terug naar normale rietjes. Dit is een leuk cadeau voor dolfijnenfans in alle leeftijden.

Ook op een kinderfeestje is de dolfijn de hit van de dag. Zorg dat je er een paar op voorraad hebt, anders is het ruzie geblazen. Na afloop van het feestje hebben de kinderen een leuk presentje om mee naar huis te nemen. De dolfijn kan ook gebruikt worden op andere normale rietjes. Dit is een grappige kleinigheid voor iedereen die van dolfijnen of de zee houdt! Geef het cadeau bij een verjaardag of tuinfeest als kleinigheid.

Productdetails

Rietje "Dolfijnenkus" - blauw
  • Lichtblauw
  • Inclusief rietje
  • De dolfijn past op alle normale rietjes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:53:45+00:00