Contact

Reuze Monchhichi pop

€ 149,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Monchhichi poppen zijn vertederend, ook deze 80 cm grote Monchhichi pop jongen met zijn zachte lichaam en het harde gezicht. Typisch voor de Monchhichi pop houdt hij de duim in zijn mond en kijkt een beetje afwachtend. Een geweldig cadeau voor kinderen die van poppen houden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Maar liefst 80 cm groot is deze reuze Monchhichi pop die ook de ouders van kinderen vast en zeker herkennen. De Monchhichi poppen zijn namelijk al tientallen jaren een begrip in de poppenwereld en hebben al vele kinderen een plezier gedaan. Ze scheppen vertrouwen en bieden geborgenheid en dat weten kinderen enorm te waarderen. Daarnaast is deze op apen geïnspireerde pop een heerlijke knuffel om mee naar bed te nemen. Ook als begeleider naar school of onderweg in de auto is deze reuze Monchhichi pop een ideale partner voor kleine jongens en meisjes. De andere kinderen zullen opkijken als ze zo'n grote uitvoering van de beroemde Monchhichi pop zien!

Het grote voordeel van de reuze Monchhichi pop is dat je hem handig onder de arm mee kunt nemen. Hij draagt een rood slabbetje met zijn naam erop, maar er zijn vele andere accessoires en ook kledingstukken voor deze pop verkrijgbaar. Dat geldt ook voor de jongen, het meisje en baby Monchhichi poppen met andere afmetingen. Dat komt door de grote hoeveelheid fans van deze klassieke poppen en het feit dat ze al vanaf de jaren '70 tot de populaire speelgoedpoppen behoren. Een prachtig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.

Productdetails

  • Afmeting 80 cm
  • Door de mogelijke kans op verslikken van kleine delen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:05:57+00:00