Contact

Retro telefoonhoorn

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De retro telefoon is weer terug, maar nu voor aan je smartphone. Dit keer hoef je geen lastige nummers in te draaien maar kan je wel volledig retro op straat je telefoongesprekken voeren.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Nog een tophit uit de jaren 70 zijn de grote logge telefoon toestellen met een draaischijf en een grote telefoonhoorn. Deze telefoon was destijds al zo goed vormgegeven dat hij nog steeds ter inspiratie dient voor dit volgende cadeau; de Retro Telefoonhoorn! Een iconische jaren 70 hoorn maar dan niet voor aan je logge thuis telefoon maar gewoon voor aan je moderne smartphone.

Waar tegenwoordig alles alleen maar kleiner en kleiner wordt gemaakt was vroeger alles juist groot en mooi vormgegeven. Deze Retro Telefoonhoorn bijvoorbeeld, welke juist vanwege het formaat lekker in de hand ligt. Gelukkig is hij nu terug bij Cadeaus.be en nu ook geschikt voor alle smartphones. Sluit hem simpelweg aan via de mini-jack ingang van je telefoon en voer je gesprekken of luister je muziek via de retro hoorn. Alle gemakken van een smartphone maar de stijlvolle look van de jaren 70. De hoorn werkt meteen en je hoeft er niets voor in te stellen. Ook batterijen zijn niet nodig dus het is een ware plug-and-play hoorn.

Mensen zullen versteld staan wanneer je in een winkel de retro hoorn uit je zak haalt en een gesprek beantwoordt en ze zullen zich geheid afvragen of je wel echt aan het bellen bent. De Retro Telefoonhoorn heeft een uitstekende gehoor- en spraakkwaliteit en werkt met elke telefoon met een mini-jack ingang (de ingang voor een standaard koptelefoon) waardoor deze universeel is.

Productdetails

  • Uitstekende gehoor- en spraakkwaliteit
  • Werkt met alle smartphones met een 3.5 mm mini-jack input
  • Geen batterijen nodig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-07T05:17:00+00:00