Contact

Retro reisspel

Vanaf € 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Dit is een absolute klassieker onder de traditionele spelletjes en dat in handformaat! Met het leuke retro reisspel vliegt de tijd om in de auto, bus of trein. Een amusant cadeau-idee voor het hele gezin!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Geen gameconsole, geen smartphone, geen batterijen, geen stroom en toch een game voor onderweg! Dit retro reisspel is nieuw voor jongeren en nostalgisch voor ouderen. Het spel is een prima tijdverdrijf in de bus, het vliegtuig of in andere transportmiddelen. Het speelbord klap je eenvoudig open en vervolgens staan de magnetische figuren klaar om het spel te beginnen. Hierdoor kan bij kleine bewegingen in de auto, de bus of de trein ongestoord verder worden gespeeld zonder dat de figuren omvallen. Het design is dusdanig retro, dat dit reisspel ook een perfect cadeau-idee is voor de oudere generaties. Dammen of schaken, dat kan vandaag de dag weliswaar met de computer, maar met de magnetische stenen van het retro reisspel is het veel leuker om dit denkspelletje te spelen en de figuren van de tegenstander van het bord te verjagen.

De afmeting van dit unieke reisspelletje bedraagt slechts 9 x 11,5 cm en daarmee past het in iedere zak en rugzak. Kinderen en ouderen beleven vast en zeker evenveel plezier aan dit retro reisspel. Ook als je alleen onderweg bent, is het handig dit spelletje bij de hand te hebben. Je weet immers nooit wie je onderweg allemaal tegenkomt. Misschien kun je in de trein of in de bus nog iemand verslaan met een leuk potje schaken of dammen en bereik je onverwacht als schaak- of damkampioen je reisdoel!

Productdetails

  • Spelopties: schaken, dammen, domino, backgammon
  • Materiaal: huls van ABS plastic; speelbord van metaal met magneten
  • Afmeting: 9 x 11,5 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-07-15T02:11:43+00:00