Contact

Retro camerahoesje

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Abba, Blondie, The Police, het zijn namen die je ooit op een cassettebandje schreef, zodat je wist welke muziek erop stond. Combineer die tijd met de tijd van nu in dit retro camerahoesje voor de digitale camera met een doorsnee afmeting. Een leuk cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op de radio hoor je iedere dag wel hits uit de jaren zeventig en tachtig. Ook op televisie worden in de late uurtjes complete uitzendingen aan die muzikale periode gewijd. Beelden doemen op van artiesten in een studie van dat beroemde popmuziekprogramma en natuurlijk zijn er de herinneringen aan de cassettebandjes. Van 60 minuten naar 90 minuten en later zelfs 120 minuten afspeeltijd, dat was een ongekende luxe. Je nam muziek van de radio op en hield je vinger op de Stop-knop, want de stem van de presentator wilde je niet op het bandje hebben. IJverige muziekliefhebbers schreven in een mooi handschrift keurig de nummers op het kleine, kartonnen hoesjes, de luiere luisteraars vonden de naam van de LP of de artiest voldoende. Op het cassettebandje zelf was niet veel ruimte om te schrijven. Op de langwerpige sticker met daarop een A of B kon je naast de naam van het album nog net de datum kwijt.

Dit retro camerahoesje brengt heden en verleden op een fraaie wijze bij elkaar. De look van het nostalgische 90 minuten cassettebandje met daarbij de coole regenboogkleuren maken van dit camerahoesje een echte blikvanger en een cool accessoire. Daarnaast is dit retro hoesje natuurlijk handig om je waardevolle digitale camera in te bewaren als je onderweg bent. Een leuk cadeau-idee voor liefhebbers van fotografie en retrofans.

Productdetails

  • Afmeting: 13 x 9 x 1,3 cm
  • Materiaal: neopreen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:25:09+00:00