Contact

Retro glazen snijplank

Vanaf € 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie zegt dat snijplanken van saai plastic moeten zijn! Precies! Weg met die saaie snijplanken, met deze retro design worden al die saaie werkjes in de keuken een heel stuk leuker! Geweldig cadeau voor iedereen die van koken houdt, en zelfs voor iedereen die daar niet zo veel van houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De perfecte manier om je keuken nog iets leuker en hipper te maken, is niet om allerlei design in je keuken te plaatsen waar je niets aan hebt. Nee, vooral in de keuken moet je vooral alles hebben wat je ook daadwerkelijk gebruikt, want je hebt nooit genoeg plek om allerlei extra kleine dingen neer te zetten die misschien wel erg leuk zijn om naar te kijken, maar de keuken is voornamelijk een plek waar gewerkt moet worden. Vandaar dat deze leuke snijplanken een geweldige manier zijn om die keuken wat leuker te maken, een manier om het handige met het aangename te combineren.

Want wie wil dat nu niet, je groente en fruit snijden op deze geweldig leuke planken die in elke keuken een bijzondere plek innemen! Van glas, dus ook nog eens heel handig om af te wassen en zeer hygiënisch omdat je zelfs kip er op kunt snijden zonder je zorgen hoeft te maken of die bacteriën wel ooit weg gaan. Een geweldig cadeautje voor alle fans van cassettebandjes, muziek en alle DJs die zelfs in de keuken het liefst door zouden willen gaan met muziek draaien. Soms moet er ook wat klaargemaakt worden in de keuken, helaas, maar dit leuke cadeautje maakt die saaie taakjes in de keuken wel opeens een stuk leuker!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:47:59+00:00