Contact

Retro-brooddoos

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het is afgelopen met die nietszeggende broodtrommels, onpersoonlijke bakjes voor je ontbijt, die enkel nuttig zijn. Met deze leuke lunchbox in verschillende versies heb je niet enkel je lunch bij je, maar ook je leuke herinneringen uit de jaren 80 en 90. Ideaal als cadeau voor iedereen die vroeger al graag cassettes, mixtafels en spelletjes bij zich hadden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een traditie die je niet overal ter wereld ziet: boterhammen voor de lunch. Met hagelslag of een plakje kaas. Maar gelukkig hoeven we die oude broodtrommels nooit meer te gebruiken. Met deze leuke lunchboxes van Cadeaus.be geef je je lunch nog meer traditie mee. Want met deze broodtrommels wordt je lunch nog lekkerder. Lekker van binnen, en leuk van buiten - dat is natuurlijk de perfecte combinatie, en met deze broodtrommels in drie verschillende vormgevingen is lunchen altijd geslaagd. Want wanneer de worteltjes, boterhammen met kaas of koekjes uit je trommel komen, komen ook direct de herinneringen naar boven.

Denk eens terug aan het cassettebandje dat je voor je geliefde gemaakt had! Die liefdesliedjes die precies vertelden wat jij voor haar voelde. Of die keer dat je DJ was met die mooie mixtafel. En herinner je de vele uren dat je achter in de auto hebt genoten van dat leuke spelletje, op die monitor met enkel twee kleuren en die muziekjes die je nu nog kunt dromen. De kunststof broodtrommel van 17 x 13 x 7 cm is niet enkel een mooi cadeau voor iedereen met nostalgische herinneringen, maar ook voor iedereen die van de retro-stijl houden. Een leuk én nuttig cadeautje, zeker ook voor iemand die begint aan het nieuwe schooljaar of een nieuwe baan.

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting: 17 x 13 x 7 cm
  • Verschillende uitvoeringen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:44:56+00:00