Contact

Rekenmachine om zelf vorm te geven

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Eindelijk worden wiskunde en rekenen weer leuk! Of je nu jong of oud bent: met zo'n rekenmachine zal iedereen wel graag sommen en formules willen oplossen. Rekenen kan vanaf nu eindelijk ook creatief zijn. En met zo'n fantasierijke rekenmachine zal iedereen je graag willen helpen met die ene moeilijke breuk. Een perfect cadeau voor iedereen die met een goed humeur naar school of kantoor wil gaan!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze rekenmachine lijkt op het eerste gezicht misschien wat saai en leeg. En dat is nu juist de bedoeling, want jij zult er helemaal zelf vorm aan moeten geven. De rekenmachine moet een geheel individuele look krijgen, precies zoals jij in gedachte had. De rekenmachine ziet er uit als de lege bladzijde uit een schoolschrift, die helemaal zelf ingevuld kan worden. De getallen en andere functies moeten natuurlijk op de juiste plaats komen te staan, maar daarbij kan het bijgeleverde sjabloon je helpen. Nu hoef je alleen nog maar je fantasie de vrije loop te laten.

Zo ontstaat een rekenmachine die helemaal persoonlijk is en waarmee je de moeilijke wiskundige opgaven nog sneller zult oplossen! Iedereen die graag tekent en dingen vorm geeft, kan zijn ei helemaal kwijt met deze rekenmachine. Daarmee is het ook direct een heel nuttig cadeau om aan iemand te geven, die graag van rekenen en tekenen houdt!

Natuurlijk kan je het ook alvast voor iemand vormgeven en daarna als cadeau doen, want een persoonlijker cadeau is bijna niet denkbaar. Daarmee is het ook een perfect cadeau voor kinderen, die een nieuw schooljaar gaan beginnen. Een ideaal cadeau voor alle rekenwonders!

Productdetails

  • Om zelf in te kleuren en vorm te geven; met sjabloon voor cijfers, wiskundige functies en belangrijke knoppen
  • Onderkant uit zacht schuimstof
  • Formaat: ca. 20 x 14,5 x 1 cm
  • Kleur: wit

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:56:08+00:00