Contact

Rekenmachine muismat

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Rekenen en het bedienen van de computermuis zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden, zoals op het werk. Dus wat is er handiger dan een gecombineerde muismat en rekenmachine? Een muismat, een rekenmachine en een leuke verwijzing naar ouderwetse geluidsbanden: dit cadeau heeft het allemaal! Bovendien wordt rekenen achter de computer eindelijk weer leuk en daarnaast een echte blikvanger op het bureau. Een leuk cadeau voor computerfans!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Natuurlijk kunnen moderne geluidsdragers veel meer bestanden worden opgenomen dan op ouderwetse modellen. Bovendien kan je die blijven afspelen en de kwaliteit zal altijd goed blijven. Maar aan de andere kant verbinden wij allemaal nog nostalgische gevoelens met LP's en oude geluidsdragers. Veel mensen zullen fijne herinneringen ophalen aan hun eigen jeugd en de muziek die destijds gespeeld werd. En juist voor de mensen die graag herinneringen aan vroeger ophalen en daarnaast ook nog veel tijd achter hun computer doorbrengen, is deze muismat met retro uitstraling het perfecte cadeau. Moderne techniek en nostalgie kunnen eindelijk met elkaar verbonden worden!

De afdruk van de geluidsdrager is optisch gezien bijna niet van een echte te onderscheiden. Maar deze muismat heeft nog een heel bijzonder detail, waarmee je collega's op de werkvloer kunt imponeren: er is namelijk ook nog een echt functionerende rekenmachine in geïntegreerd. De muismat is eindelijk geen noodzakelijk kwaad meer, maar juist een eyecatcher op ieder bureau. Vanaf nu hoef jij tijdens het werken achter de computer nooit meer in allerlei lades te zoeken of aan collega's een rekenmachine te vragen. Vanaf nu heb je die altijd bij de hand en deze heeft ook nog eens een ontzettend leuk klassiek design. Een perfect cadeau voor je lievelingscollega of voor iedereen die veel achter de computer zit!

Productdetails

  • Retro-rekenmachine en muismat
  • Rekenmachine ca. 22 x 18 cm groot
  • Rekenmachine werkt op zonne-energie

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:41:37+00:00